Més sol que núvols i ruixats sobre el mar

Gran contrast de temps i d'ambient. El sol lluirà arreu del país, però a les comarques de la costa central potser caldrà obrir el paraigua, s'esperen ruixats dins el mar que poden tocar terra. Compte amb els refredats, les temperatures matinals seran ben diferents de les del migdia. És temps de vestir-se per capes.

Actualitzat
Es mantenen les altes pressions, però no l'estabilitat a tot el territori català. Una lleugera entrada d'aire fred serà suficient per donar núvols i ruixats davant de la costa central amb possibilitat que toquin terra.

Temps escalè. El temps dibuixarà un triangle escalè, amb cada costat amb un valor diferent: un gran domini del sol, núvols localitzats a Barcelona i Girona i ruixats puntuals a la costa central.

El sol lluirà durant tot el dia a la major part del país, sobretot a les comarques de Lleida i Tarragona. Els matisos els donaran els núvols, que seran presents a la costa central. Hi haurà ruixats i tempestes sobre el mar i no es descarta que alguna precipitació arribi a les comarques costaneres, entre la Selva i el Baix Penedès, en qualsevol moment del dia. A la tarda creixeran alguns núvols en punts de muntanya del nord-est, amb possibilitat d'algun ruixat.

Temperatures similars. La temperatura de l'atmosfera no variarà i aleshores poc es mouran les màximes i les mínimes. Les temperatures matinals han pujat una mica arreu, però tot i així han estat fredes al Pirineu, fresques a tot l'interior i les més suaus seran a la costa. Les mínimes del dia són:
- La nit més freda: 1 ºC a Bonaigua (2.300 metres), Pallars Sobirà.
- La població més freda: 3 ºC a Barruera, Alta Ribagorça
- La capital de comarca més freda: 5 ºC al Pont de Suert.
- La nit més càlida: 19 ºC a Barcelona i l'Hospitalet.

Les temperatures màximes seran molt similars a les registrades dimarts, amb els valors més alts una mica per sobre dels 25º C.

El temps de dijous i propers dies.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut