Girona

Navarro defensa que la pregunta de la consulta ha de ser fruit de l'acord

Pere Navarro defensa que la pregunta ha de ser fruit de l'acord. En resposta a la defensa de Junqueras per una pregunta clara sobre la independència, Navarro diu que Junqueras s'ha de posar d'acord amb els seus socis de govern.

RedaccióActualitzat

Després que Oriol Junqueras va vaticinar ahir que els que promouen terceres vies es quedarien sols en el procés català, el primer secretari del PSC, assegura tot el contrari. Pere Navarro replica a Junqueras que els que no s'acaben de posar d'acord són Esquerra i Convergència i Unió, i reclama diàleg.

Navarro ha respost les declaracions del líder republicà tot assegurant que les "terceres vies" -com les que defensa el PSC- són cada cop més "amples" i apleguen més "persones i sectors que donen suport a l'immobilisme d'una banda i al trencament per l'altra". En aquest sentit, Navarro ha subratllat la necessitat de continuar per la via del diàleg i ha afirmat que s'està veient com Junqueras "no es posa d'acord" amb els seus socis de govern pel que fa a la consulta i el procés.

El líder del PSC subratlla que la pregunta ha de sorgir de "l'acord" i ha afirmat que no existeix "cap crisi" entre el PSOE i el PSC. "El que va passar al Congrés va ser una discrepància puntual però no trencarem", ha argumentat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut