València

Camps assegura que ha passat tot el cap de setmana al seu domicili de València i que ningú ha anat a citar-lo

El jutjat d'Instrucció número 3 de Palma ha posposat aquest diumenge la declaració per escrit de l'expresident valencià, després que entre dissabte i diumenge el jutjat no hagi pogut posar-se en contacte amb ell ni localitzar-lo, ja fos al seu domicili o per telèfon. Ara, Camps assegura que s'ha passat el cap de setmana a casa seva i que ningú ha acudit a citar-lo.

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps assegura que ha passat tot el cap de setmana al seu domicili de València i que ningú ha acudit a citar-lo, segons han informa Europa Press citant fonts de l'entorn de Camps. Justament aquest diumenge, el jutjat d'Instrucció número 3 de Palma ha posposat la declaració per escrit de Camps com a testimoni del "cas Nóos", prevista per a dos quarts de dotze del migdia, després que entre dissabte i diumenge el jutjat no hagi pogut posar-se en contacte amb ell ni localitzar-lo, ja fos al seu domicili o per telèfon.

En declaracions a l'edició digital del diari "ABC", l'expresident valencià afirma que s'ha quedat a València "tot el cap de setmana fent vida normal" sense que ningú hagi anat a citar-lo ni hagi contactat amb ell per telèfon per dir-li que havia de declarar aquest diumenge. En l'escrit que va presentar Camps al jutjat, hi consta com a domicili a efecte de notificacions la seu del Consell Jurídic Consultiu, del qual és membre, i també un telèfon mòbil.

Estava previst que l'expresident valencià contestés aquest diumenge per escrit i en presència de la secretària judicial a les preguntes redactades pel jutge, les acusacions i les parts del "cas Nóos", en qualitat de testimoni. Camps es va acollir a l'article 412.1 de la Llei d'Enjudiciament Criminal, que disposa que aquells que van portar a terme càrrecs com el de president autonòmic "estaran exempts de concórrer a la crida del jutge, però no de declarar, podent informar per escrit sobre els fets".

Anar al contingut