Els components de Monty Python. (Foto: Reuters)
Els components de Monty Python. (Foto: Reuters)
Londres

Els Monty Python anuncien quatre actuacions més després d'esgotar les entrades en 43 segons

El grup còmic britànic Monty Python anuncia que farà quatre actuacions més després de l'èxit rotund de vendes de l'espectacle programat per a l'1 de juliol de l'any que ve, per al qual ja no queden entrades. S'han esgotat en menys d'un minut, concretament en 43 segons, segons un portaveu del grup.

RedaccióActualitzat

Els Monty Python faran cinc actuacions i no només una com havien anunciat. En menys d'un minut, concretament en 43 segons, s'han esgotat les 20.000 entrades del seu espectacle teatral a Londres de l'1 de juliol de l'any que ve, l'únic que tenien previst. Arran de l'èxit que han tingut, el grup còmic ha estès a cinc dies aquesta representació, de l'1 al 5 de juliol.

Un cop esgotades les 20.000 entrade del centre O2 de Londres, s'han afegit per sorpresa les corresponents a les representacions de quatre dies més, que, per cert, s'han esgotat en menys d'una hora.

Enmig d'una gran expectació mediàtica, John Cleese, Michael Palin, Eric Idle, Terry Gilliam i Terry Jones, "supervivents" del grup Monty Python, van anunciar dijous passat la seva reaparició després de 30 anys. Només faltarà Graham Chapman, mort de càncer el 1989.

Eric Idle ha descrit d'increïble" la ràpida venda de les entrades. "Crec que no érem conscients de com li agrada a la gent Python a tot el món", ha afegit Idle, que ha fet broma sobre el desig de tots els membres del grup de "pagar aviat la hipoteca de Terry Jones".

L'espectacle consistirà en gags mítics, com 'The parrot sketch', números musicals i animacions de Terry Gilliam. John Cleese va afegir que també hi haurà una "mica de sexe antic."

Anar al contingut