Sant Joan Despí

Camacho repta Mas a anar als tribunals a demostrar que el CNI està al darrere del document sobre el suposat servei d'espionatge català

"Ja n'hi ha prou d'atacar el govern d'Espanya", ha assegurat la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que també ha considerat molt sospitós que hagi transcendit un robatori que s'hauria produït al CESICAT, que la Generalitat no hauria denunciat a la policia. Segons la líder popular, però, el director del CESICAT, tot i això, ha estat cessat. "Tot això és molt fosc i demostra que el govern de Catalunya està mentint", ha conclòs.

RedaccióActualitzat

El document sobre la suposada creació d'un servei d'espionatge català que el líder de C's, Albert Rivera, va treure aquest dimecres al Parlament ha provocat un terrabastall polític. La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha reptat el president català, Artur Mas, a acudir als tribunals per demostrar el que, des del Departament de Presidència, es va insinuar després que es fes públic el document: que el servei d'intel·ligència espanyol hi està al darrere.

En declaracions a "Els matins" de TV3, Sánchez-Camacho ha assegurat que Mas "no només ha mentit", sinó que "s'ha acusat el CNI". "Ja n'hi ha prou d'atacar el govern d'Espanya, ha afegit la líder del PPC, que també ha considerat molt sospitós que hagi transcendit un robatori que s'hauria produït al CESICAT, el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya, que la Generalitat no hauria denunciat a la policia. Segons la líder popular, el director del CESICAT, tot i això, ha estat cessat.

Sánchez-Camacho ha carregat durament contra l'executiu de Mas. "Tot això és molt fosc i demostra que el govern de Catalunya està mentint", ha dit, i ha afegit que "el govern no està governant, està creant estructures d'estat, quan sap que no hi haurà independència ni consulta". La presidenta del PPC, a més, ha considerat "gravíssim" que estigui creant una agència d'espionatge per "controlar ciutadans", quan no pot fer-ho "perquè és una comunitat autònoma".

VÍDEOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut