Caracas

El govern de Maduro insta el líder de l'oposició a entregar-se a la justícia

El líder del partit Voluntat Popular, Leopoldo López, va encapçalar la manifestació d'estudiants que va acabar amb la mort de tres persones, un chavista i dos opositors. En l'ordre, la jutgessa l'acusa de ser l'instigador de la revolta.

RedaccióActualitzat

El govern de Nicolás Maduro insta el líder de l'oposició, Leopoldo López, a entregar-se a la justícia, després d'emetre, dimecres, una ordre de captura que aquest diumenge s'ha fet pública.

El líder del partit Voluntat Popular va encapçalar la manifestació d'estudiants que va acabar amb la mort de tres persones, un chavista i dos opositors.

En l'ordre, la jutgessa l'acusa de ser l'instigador de la revolta que va acabar amb l'incendi de l'edifici de la fiscalia, de lesions greus als ferits, de la mort dels tres manifestants -tot i caure tirotejats en concentracions de signe polític contrari- i fins i tot de terrorisme.

La Via Catalana, a Veneçuela?

Alguns veneçolans continuen manifestant-se al carrer, organitzant-se i informant-se a través de les xarxes socials, que puntualment han estat censurades.

Entre les imatges que els opositors han tuitejat n'hi ha una de la Via Catalana. A la població de Táchira els antichavistas han fet una cadena humana, i alguns comptes de Twitter han difós aquesta imatge:


La imatge ha circulat per la xarxa a gran velocitat, tot i que alguns opositors han apuntat que no era real i que calia ser curosos amb la informació de les mobilitzacions. L'origen de tot plegat podria ser un tuit que pronosticava l'èxit de la cadena de Táchira.

 


 

 

Anar al contingut