Un dels immobles de la Fundació Julio Muñoz Ramonet.
Un dels immobles de la Fundació Julio Muñoz Ramonet. (Foto: ACN)
Barcelona

Les filles de Muñoz Ramonet neguen haver robat el llegat del seu pare i anuncien accions contra l'ajuntament

Les quatre filles de l'industrial Julio Muñoz Ramonet neguen haver robat cap obra d'art del llegat que el seu pare va deixar a l'Ajuntament de Barcelona. A més, han anunciat que emprenen accions legals contra el consistori, que la setmana passada es va querellar contra elles per robatori.

RedaccióActualitzat

Les quatre filles de l'industrial Julio Muñoz Ramonet han desmentit que hagin robat cap obra d'art del llegat que el seu pare va deixar a l'Ajuntament de Barcelona. A més, han anunciat que emprenen accions legals contra el consistori.

La setmana passada, l'ajuntament va fer saber que havia interposat una querella contra les quatre filles de Muñoz Ramonet per reclamar-los les obres d'art i altres objectes que no han aparegut a l'immoble del carrer Muntaner amb Avenir. Els experts municipals troben a faltar més de 800 peces de la col·lecció que aquest industrial, mort el 1991, va deixar a la ciutat.

En un comunicat, les filles afirmen que "no només no hi ha hagut cap sostracció ni s'ha deixat de lliurar la part més gran del llegat", sinó que l'ajuntament "falta manifestament a la veritat i viola sense pudor els mínims drets de qualsevol ciutadà". Per això, les filles de l'industrial asseguren que "confiant en els tribunals", exerciran "les accions perquè responguin de les seves afirmacions i assumeixin la responsabilitat dels seus actes".

Anar al contingut