Barcelona

Cañas es defensa davant del jutge que l'investiga per delicte contra la Hisenda Pública

"Jo estic en aquesta situació per ser l'administrador d'una empresa que paga una factura a una empresa que és la que s'està investigant", ha explicat l'exdiputat

RedaccióActualitzat

L'exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas s'ha defensat davant del jutge que investiga si va estafar 430.000 euros a Hisenda. Cañas ha declarat durant una hora llarga i, quan ha sortit dels jutjats, ha explicat als mitjans que confia que la investigació en contra seu s'arxivarà i ha defensat la seva innocència.

Segons l'exdiputat, la jutge li ha preguntat per una factura que va girar un proveïdor de l'empresa immobiliària que ell i altres socis tenien el 2005. Cañas ha insistit que la factura es correspon amb feines fetes, cosa que qüestiona l'Agència Tributària. També ha reiterat que "no és la meva empresa, la investigada". "Jo estic en aquesta situació per ser l'administrador d'una empresa que paga una factura a una empresa que és la que s'està investigant", ha afegit.

Cañas va renunciar a l'acta de diputat quan el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el va citar a declarar com a imputat per un presumpte delicte contra la Hisenda Pública. Se'l vincula amb un entramat d'empreses que hauria emès factures falses per defraudar mig milió d'euros de l'impost de societats el 2005. Hi ha una desena de persones més investigades arran d'aquest cas.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut