Moment en què Daniel Masagué abandona detingut l'Ajuntament de Torredembarra. (Foto: ACN)
Moment en què Daniel Masagué abandona detingut l'Ajuntament de Torredembarra. (Foto: ACN)
Torredembarra

L'Ajuntament de Torredembarra designa Ignasi Duran alcalde accidental

Duran, del Grup d'Independents de Torredembarra, va declarar ahir als jutjats del Vendrell i va quedar en llibertat amb càrrecs

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Torredembarra intenta recuperar l'activitat l'endemà de l'operació policial que ha suposat la detenció de la totalitat de la junta de govern municipal. De moment ha decidit que Ignasi Duran sigui l'alcalde accidental del municipi. Duran, del Grup d'Independents de Torredembarra, va declarar ahir als jutjats del Vendrell i va quedar en llibertat amb càrrecs. Aquesta és una solució provisional.

L'Ajuntament atén des de primera hora els ciutadans, i els treballadors ocupen el seu lloc. Però tothom parla de les detencions: la de l'alcalde i de sis regidors més, tota la junta de govern. Avui no s'ha permès gravar imatges de l'interior del consistori ni ha parlat cap portaveu municipal.

Per Esquerra Republicana, a l'oposició, cal esperar i ser prudents abans de demanar responsabilitats. Una de les opcions, expliquen, és demanar un ple extraordinari per resoldre la situació. Un ple extraordinari en què demanarien la dimissió dels imputats. Dimissions que ja ha demanat el partit Alternativa Baix Gaià.

Al carrer és evident que totes les converses giren al voltant de les detencions. A Torredembarra, amb 15.000 habitants, la majoria de ciutadans creuen que aquesta història ve de lluny, i la majoria són prudents a l'hora de fer cap comentari.

Anar al contingut