Madrid

Masmóvil, Carbures, Ebioss i Eurona Telecom deixaran el MAB després del cas de Gowex

asmóvil Ibercom, Carbures, Ebioss i Eurona Telecom anuncien que deixaran de cotitzar en el Mercat Alternatiu Borsari per fer el salt al mercat continu de la Borsa de Madrid

RedaccióActualitzat

Masmóvil Ibercom, Carbures, Ebioss i Eurona Telecom han anunciat que deixaran de cotitzar en el Mercat Alternatiu Borsari (MAB) per fer el salt al mercat continu de la Borsa de Madrid. Un canvi de cotització que arriba després que l'empresa tecnològica de solucions per a les xarxes wifi Gowex, una de les firmes que cotitza en el MAB, va anunciar que demanaria un concurs de creditors després que el seu president va reconèixer que els seus comptes són falsos.

Es tracta de quatre de les 23 companyies que actualment cotitzen en el MAB, un mercat dedicat a empreses de capitalització reduïda que busquen expandir-se "amb una regulació a mida, dissenyada específicament, i uns costos i processos adaptats a les seves característiques".

En el cas de Masmóvil Ibercom, ha dit que el seu canvi de cotització, que ja ha aprovat el seu consell, s'emmarca en la "implementació" del seu pla estratègic i en l'"evolució natural de la companyia pel nivell de capitalització bursàtil."

Carbures, per la seva banda, preveu una oferta pública d'adquisició d'accions que preveu materialitzar-se l'últim trimestre de l'any, quan passarà del MAB al mercat continu.

La tecnològica Eurona Telecom ha anunciat que proposarà a la junta d'accionistes que autoritzi iniciar l'admissió de cotització dels seus títols en el mercat continu. També ho ha anunciat Ebioss, que ho proposarà a la seva junta un any després de cotitzar en el MAB.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut