Ada Colau presenta la plataforma "Guanyem Barcelona" -27/06/2014
Ada Colau presenta la plataforma "Guanyem Barcelona" -27/06/2014
Barcelona

Ada Colau, disposada a encapçalar la llista de Guanyem Barcelona

En declaracions a Catalunya Ràdio, Colau ha reconegut que se li ha demanat que encapçali la candidatura a Barcelona ja que és "una persona coneguda"

RedaccióActualitzat

L'exportaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, ha explicat que està disposada a encapçalar la llista de la plataforma Guanyem Barcelona en les pròximes eleccions municipals.

En una entrevista al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio que s'emetrà el dissabte 19 de juliol, Colau ha reconegut que se li ha demanat que encapçali la candidatura de Barcelona ja que és "una persona coneguda, una figura més o menys de consens" i, per això, ha afirmat que "si això pot ser útil perquè això tiri endavant, jo estic disposada a donar la cara".

Tot i això, ha puntualitzat que "si fa falta ser candidata, estic disposada a ser candidata, però sempre que hi hagi un projecte col·lectiu en el qual molta gent s'impliqui i es coresponsabilitzi".

Guanyem Barcelona és una plataforma que vol reunir el suport d'alguns partits com ICV, EUiA, la CUP, Procés Constituent i Podem, així com diferents entitats socials i sindicats.

Anar al contingut