Eduardo Madina atén als mitjans en el congrés del PSOE.
Eduardo Madina atén als mitjans en el congrés del PSOE.
Madrid

Madina critica la composició de l'executiva de Sánchez perquè "No hi ha integració"

Madina critica la composició de l'executiva de Sánchez perquè no ha pogut parlar amb el nou secretari general del PSOE i "ningú li ha ofert res"

ACNActualitzat

Pocs minuts després que Pedro Sánchez hagi estat proclamat secretari general del PSOE per aclamació, el que va ser el seu contrincant a les primàries, Eduardo Madina, ha criticat la composició de l'executiva.

"No hi ha integració", assegura Madina, que va perdre les primàries amb el 36,15% dels vots davant el 48,63% de Sánchez.

Madina aspirava a una presència més gran del seu entorn en la nova direcció de Sánchez. Malgrat que l'executiva ha integrat Meritxell Batet i Manuel de la RochaMadina ha assegurat que ell "no ha tingut l'oportunitat" de parlar amb Sánchez aquests dies i creu que Pérez Tapias, l'altre aspirant a la secretaria general, "tampoc".

Pérez Tapias ha fet un tuit aquest dissabte en què posava en dubte el fet que aquest fos un Congrés d'integració. 


Segons Madina, els 48.000 vots que el van portar a ell a ser el segon més votat en aquestes primàries "haurien preferit treballar més en pro de la integració al servei d'un partit que ha de sortir unit i fort d'aquest Congrés".

"Ningú m'ha ofert res"

Amb tot, ha afirmat que ell col·laborarà perquè el PSOE "surti fort i unit" del conclau, i ho farà des de fora. "Ningú m'ha ofert res", ha dit en resposta a una pregunta sobre la possibilitat que entrés a formar part del Comitè Federal del PSOE. Si li arriba la proposta, ha afirmat, "la valorarà, però no hi tindria inconvenient". 

Anar al contingut