Madrid

El Ministeri de Sanitat confirma que el pacient d'origen nigerià ingressat a Alacant no té l'Ebola

L'home presentava símptomes que coincidien amb els del virus, però les anàlisis han confirmat que no està afectat pel virus

RedaccióActualitzat

El Ministeri de Sanitat ha confirmat que el pacient d'Alacant no té l'Ebola. L'home, d'origen nigerià, estava ingressat a l'Hospital Sant Joan d'Alacant amb símptomes que coincidien amb els que provoca el virus. Les anàlisis fetes a l'Institut de Salut Carlos III de Madrid corroboren que el pacient no està afectat per la malaltia. Les mateixes fonts han assegurat que no se li faran més anàlisis perquè aquest ciutadà no hauria tingut contacte amb persones afectades pel virus.

La Generalitat Valenciana havia activat de manera preventiva el dispositiu especial d'Ebola. L'home presentava inflamació de les amígdales, febre alta i malestar general. El punt determinant per activar el protocol va ser que havia tornat feia poc de Nigèria. El pacient havia anat primer a l'Hospital General d'Alacant i des d'allà havia estat traslladat a l'altre centre en una ambulància amb material aïllant. El protocol s'havia activat també per a la seva germana, que, tot i que no presentava símptomes, estava en contacte amb l'home.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut