Manifestació de veïns de la Barceloneta aquest dimecres al vespre. (Foto: ACN)
Manifestació de veïns de la Barceloneta aquest dimecres al vespre. (Foto: ACN)
Barcelona

L'Ajuntament ultima els tràmits per obrir una comissaria de la Guàrdia Urbana a la Barceloneta

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament, Alberto Fernández Díaz, n'ha anunciat la "imminent" obertura, una de les reivindicacions que plantejaven els veïns del barri

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona i el Ministeri de l'Interior estan ultimant els tràmits per obrir una comissaria de la Guàrdia Urbana en un edifici del barri de la Barceloneta que fa anys havia albergat dependències de la Policia Nacional. El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament, Alberto Fernández Díaz, ha anunciat la "imminent" obertura d'aquesta comissaria, que no es descarta que pugui tenir un ús mixt amb els Mossos d'Esquadra.

Una comissaria al barri era precisament una de les reivindicacions que plantejaven els veïns de la Barceloneta en les mobilitzacions en contra del turisme de masses i la proliferació d'apartaments turístics a la zona, l'última de les quals es va fer aquest dimecres al vespre. Segons Fernández Díaz, la Guàrdia Urbana s'instal·laria en un edifici del passeig Joan de Borbó titularitat del Ministeri de l'Interior.

El regidor del PP ha tornat a criticar la "permissivitat i incompetència" del govern municipal davant la proliferació d'apartaments turístics il·legals i s'ha preguntat "com és possible tancar 35 apartaments en 48 hores i no haver pres decisions clares i contundents molt abans".

Anar al contingut