Barcelona

Ken Follett presenta la novel·la que tanca la trilogia sobre els grans conflictes del segle XX

"El llindar de l'eternitat" recrea episodis històrics com la guerra de Vietnam, la lluita contra el racisme o la caiguda del mur de Berlín

RedaccióActualitzat

L'escriptor britànic Ken Follett ha presentat aquest vespre a Barcelona "El llindar de l'eternitat", la novel·la que tanca la seva trilogia supervendes, "El Segle". En aquest volum recrea episodis històrics del 1961 al 2008, com la guerra de Vietnam, la lluita contra el racisme o la caiguda del mur de Berlín. Follett ha venut més de cent milions de llibres arreu del món. 

A "El llindar de l'eternitat", l'autor de "Els pilars de la terra" narra el final d'una història: la de cinc famílies europees i nord-americanes, les vides de les quals es van entrellaçar a través dels grans esdeveniments socials i polítics de tot el segle XX, que defineix com el de la lluita per la llibertat, una lluita que veu amb optimisme, perquè el món està molt millor ara que fa cent anys. El títol fa referència a la possibilitat que la humanitat hagués donat "un pas cap a l'eternitat" en cas de guerra nuclear.

La trilogia va començar amb la novel·la "La caiguda dels gegants", ambientada en l'edat mitjana i que combina l'ambientació èpica i el drama humà, i explica la història entrellaçada de tres generacions de cinc famílies al llarg del segle XX. La segona part va ser "L'hivern del món", situada entre el 1933 i el 1949, amb els episodis dedicats a la Guerra Civil espanyola, la Segona Guerra Mundial i la guerra freda. 

Tots els llibres de Follett compaginen l'experiència personal amb la dimensió narrativa d'unes vivències situades en contextos històrics reals i molt ben documentats. Fins al punt que escriu els seus personatges en fulls d'Excel i fa revisar les galerades a historiadors.

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut