Vista exterior de l'Hospital Presbiterià de Texas, on va ingressar el primer pacient afectat d'Ebola. (Foto: Reuters)
Vista exterior de l'Hospital Presbiterià de Texas, on va ingressar el primer pacient afectat d'Ebola. (Foto: Reuters)
Estats Units

Una segona infermera dóna positiu per Ebola als EUA

Es tracta d'una altra treballadora del personal sanitari que va proporcionar atenció mèdica al liberià Thomas Eric Duncan i ara ja en són dos els contagiats als Estats Units

RedaccióActualitzat

Les autoritats de Texas han confirmat un segon cas de contagi d'Ebola a Texas, després que una infermera de Dallas en donés positiu fa uns dies. Es tracta d'una altra infermera que va proporcionar atenció mèdica al liberià Thomas Eric Duncan, que va morir víctima de la malaltia just fa una setmana a l'Hospital Presbiterià de Texas.

La nova malalta d'Ebola va ser "immediatament aïllada" després de detectar-li febre dimarts passat, ha explicat el portaveu de l'hospital a la CNN. Ara, però, se li farà una nova prova que examinarà el Centre de Control de Malalties i Prevenció d'Atlanta.

En qualsevol cas, s'està procedint a identificar els contactes i persones pròximes a la pacient contagiada per posar-los sota vigilància.

Quan es va fer públic el primer cas de contagi als EUA, l'hospital de Texas ja va advertir que hi podia haver altres casos d'Ebola entre el personal que va atendre Duncan abans de morir.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut