Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona recomana un "consum responsable" del videojoc "The Wheelman"

L'Ajuntament de Barcelona torna a la càrrega contra el videojoc "The Wheelman". Coincidint amb la sortida a la venda del polèmic joc, que pren com a escenari la capital catalana, la regidora d'Educació, Montserrat Ballarín, ha demanat un "consum responsable" als usuaris. Ballarín, que ja es va pronunciar en contra del videojoc quan en va començar la producció, assegura que "The Wheelman" no reflecteix bé la ciutat. L'Ajuntament fins i tot va arribar a estudiar la manera d'impedir que el videojoc veiés la llum.

Actualitzat
Ballarín assegura que respecta les regles del mercat però apel·la al consum responsable. La producció del joc ha estat polèmica i fins i tot va motivar que el consistori sol·licités un informe jurídic per veure si podia emprendre accions legals perquè no sortís al mercat. El consistori té por que el joc pugui malmetre la imatge internacional de la ciutat.

El director creatiu de Midway Games i màxim responsable del joc es defensa de les crítiques de l'Ajuntament en una entrevista al 3cat24.cat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut