Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.
"Els matins" és un dels puntals informatius de TV3. El programa matinal dona les claus del dia que comença, explica les notícies que han passat aportant-ne el context per entendre-les i analitza amb veus acreditades l'actualitat més propera i la d'arreu del món. "Els matins" comença a les 8 del matí, de dilluns a divendres, i està presentat per Ariadna Oltra.
El programa presentat per Helena Garcia Melero estrena horari -de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.50 ¿ i estrena també un plató espectacular. El nou decorat, inspirat en un espai urbà molt versàtil, combina les grans pantalles amb diversos espais que permeten conversar, analitzar i debatre totes les qüestions que marquen l'actualitat social, econòmica i cultural del dia. "Tot es mou" seguirà molt pendent del que passa arreu de Catalunya i per això potenciarà encara més les connexions en directe.
Farem un arròs dels que fan festa que potser no ens els podem permetre molt sovint, però sí un dia de tant en tant. El seu ingredient principal és l'arròs, cert, però l'ingredient estrella n'és un altre que ho eclipsa tot: la tòfona.
Els pèsols amb botifarra de perol és un plat clàssic de la cuina catalana, i nosaltres avui us en proposem una versió ràpida i fàcil de fer a partir de pèsols congelats.
El Litus demana a l'Ainoha que miri de refer ponts amb els seus amics. El Sergi ha acceptat els diners del Marcel i canvia de xip amb la Virgínia, però la noia li agrada de debò i no la vol enganyar. El Valeri queda amb una cita de Grindr. El Lluc se'ls troba enrotllant-se i fa un comentari bifòbic. La Naiara ja treballa com a moderadora de continguts i parla amb l'Anju per saber com pot ascendir de pressa a l'empresa.
En el segon capítol de la temporada, en Rafel fa un objecte tan bonic com al·lucinant: un trofeu de caça, que en realitat serveix per penjar la bicicleta. També improvisa un futbolí per als nens i entrevista al plató Ariadna Mateu, de Corazón de Galleta, que ens ensenyarà a fer joies amb llapis de colors. A més d'això, viatgem al Pallars per descobrir la llana d'ovella xisqueta i allò que se'n po...
Ens traslladem al nord-oest de Cuba per conèixer un petit poble pescador, Baracoa. Tot i ser una zona força afectada per ciclons, el clima agressiu del Carib no ha fet variar el caràcter tranquil i optimista de la gent del poble, que ha trobat sempre en el mar un mètode de subsistència. Descobrim el passat i present d'aquest poble de la costa cubana.
"Planta baixa" es consolida amb Agnès Marquès a la franja de la tarda amb la voluntat de mantenir l'esperit que el va consolidar als migdies de TV3 i plantejar nous registres que ampliïn l'horitzó del programa. L'objectiu és combinar l'aposta per tenir una mirada pròpia de l'actualitat i oferir-ne tots els prismes amb una nova oferta d'entreteniment.
"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.
En Jair i l'Òscar destapen "La gran mentida" dels vots desapareguts el 12-M. En Sarrats explica la fotosíntesi i la Núria celebra un aniversari reial
Anna Simon, conductora d'"El Tros", dona la benvinguda als 20 concursants. Durant tots els programes els acompanyaran l'agroyoutuber mallorquí Miquel Montoro i Marina Pifarré, reconeguda defensora del món rural. Avui, l'expert convidat serà el pastor Hilari Novillo amb la seva gossa Beyon, guanyadora de diversos concursos de gossos d'atura. Abans de començar, els 20 concursants es dividiran en d...
Farem un arròs dels que fan festa que potser no ens els podem permetre molt sovint, però sí un dia de tant en tant. El seu ingredient principal és l'arròs, cert, però l'ingredient estrella n'és un altre que ho eclipsa tot: la tòfona.
Els pèsols amb botifarra de perol és un plat clàssic de la cuina catalana, i nosaltres avui us en proposem una versió ràpida i fàcil de fer a partir de pèsols congelats.
Avui, al "Més 324" informem sobre com Espanya anuncia el reconeixement de Palestina el 28 de maig i Israel crida a consultes l'ambaixadora a Madrid. Sánchez ha defensat la seva parella, Begoña Gómez, davant del ple del Congrés i ha carregat contra les denúncies falses de la dreta i l'extrema dreta. El jutge García-Castellón ha deixat en llibertat Marta Molina, sent l'única encausada per Tsunami qu...
Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.