Barcelona

CiU expressa el seu suport públic a l'exalcalde de Lloret, qüestionat per la possible relació amb la màfia russa

El portaveu de la federació al Parlament ha assegurat a Catalunya Informació que no hi ha cap dubte sobre la figura de Xavier Crespo. Jordi Turull titlla de malaltisses les acusacions de vinculació amb la màfia russa.

Catalunya InformacióActualitzat
Convergència i Unió posa la mà al foc per l'exalcalde de Lloret Xavier Crespo, en el punt de mira per la presumpta vinculació amb l'"operació Clotilde". El portaveu Parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha sortit al pas de les acusacions sobre Crespo i ha assegurat que té el suport públic de la federació.

A l'espai "L'Entrevista" de Catalunya Informació, Turull ha qualificat de malaltisses les informacions que vinculen l'exalcalde amb la trama de blanqueig de diners. El portaveu convergent assegura que darrere de les "filtracions" hi ha "algú" que "malaltissament" actua amb l'únic objectiu de desprestigiar Crespo.

El portaveu parlamentari de CiU ha comentat que ha parlat amb l'exalcalde de Lloret, i ha dit que era el "primer sorprès" per les informacions. Turull ha recordat que en dues ocasions Xavier Crespo ha rebatut als jutjats acusacions similars i que en totes dues, tant el jutjat de Blanes com després el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, li han donat la raó.

L'advocat de l'exalcalde de Lloret de Mar ja ha negat cap implicació amb la màfia russa. Assegura que el seu client no ha rebut cap citació judicial per declarar ni com a testimoni ni com a imputat en el cas.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut