Barcelona

Mas diu que es refia de Crespo perquè "fa molts anys que el conec"

Després d'insistir en la seva innocència, Xavier Crespo ha rebut el suport del president. Artur Mas ha dit: "L'exalcalde continua dient que tot això no té res a veure amb la realitat i que tot això és fals, i les corrupcions no existeixen fins que es demostren".

Catalunya InformacióActualitzat
Després d'insistir en la seva innocència davant les declaracions de Petrov, el principal acusat de l'"operació Clotilde" relacionada amb el presumpte blanqueig de diners de la màfia russa a Lloret de Mar, i de les sospites de suborn de la fiscalia, l'exalcalde Xavier Crespo ha rebut el suport del president de la Generalitat. Artur Mas ha manifestat: "L'exalcalde continua dient que tot això no té res a veure amb la realitat i que tot això és fals i les corrupcions no existeixen fins que es demostren". I ha afegit: "Si el senyor Crespo segueix dient això, el que faig és fiar-me'n perquè fa molts anys que el conec".

Diumenge el portaveu Parlamentari de CiU, Jordi Turull, ja va sortir al pas de les acusacions sobre Crespo i va assegurar que té el suport públic de la federació. A l'espai "L'Entrevista" de Catalunya Informació, Turull va qualificar  de malaltisses les informacions que vinculen l'exalcalde amb la trama de blanqueig de diners. El portaveu convergent va assegurar que darrere de les "filtracions" hi ha "algú" que "malaltissament" actua amb l'únic objectiu de desprestigiar Crespo.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut