Tàrrega

L'advocat del presumpte homicida de Tàrrega diu que "no es pot reduir només a un cas de violència domèstica"

Roger Martí, que ha demanat calma fins que els Mossos hagin conclòs la investigació que porten a terme, no ha volgut confirmar si el seu client té un trastorn psiquiàtric com afirmen els seus pares ni si pertanyia a cap banda llatina.

RedaccióActualitzat
L'advocat del noi de 18 anys detingut per matar presumptament a ganivetades l'Alba, una noia de 14 amb qui havia mantingut una relació de més d'un any a Tàrrega, ha assegurat que "aquest succés no es pot reduir només a un cas de violència domèstica". Roger Martí, que ha demanat calma fins que els Mossos hagin conclòs la investigació, ha afegit que "és un tema més complex", i ha lamentat que l'Ajuntament de Tàrrega, que podria personar-se com a acusació particular, ja hagi tret les seves conclusions.

"Jo el que dic és que l'Ajuntament de Tàrrega, per exemple, parla que ell va matar la noia perquè ella el va deixar, i d'això no hi ha res, no ha passat perquè es trenqués la parella", ha assegurat. De fet, el lletrat ha afirmat que el suposat trencament de la parella és "ambigu", perquè segons sembla la parella sovint trencava i tornava a reprendre la relació.

Martí tampoc no ha volgut aclarir si el seu client té cap trastorn mental, malgrat que els seus pares han explicat que tenia canvis de personalitat sobtats arran d'un accident de trànsit i que no es prenia la medicació psiquiàtrica que li havien prescrit.

Al voltant del cas també plana la possible pertinença del noi a una banda llatina, una qüestió que el lletrat també ha esquivat: "Aquí no hi entro", ha afirmat.

Una altra incògnita no resolta per Martí és si el detingut, que es va presentar voluntàriament a comissaria, on es troba ara, ha confessat o no el crim. El cas està sota secret de sumari.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut