Barcelona

El PSC expulsa definitivament de l'executiva Fabián Mohedano per haver anat a un míting d'Esquerra

La Comissió de Garanties eleva a definitva la suspensió cautelar al dirigent d'Avancem per haver participat en un acte d'ERC

RedaccióActualitzat

El PSC ha expulsat definitivament de l'executiva el crític Fabián Mohedano, tot i que no el fa fora com a militant. La Comissió de Garanties del partit ha elevat a definitiva la decisió que va prendre contra el dirigent d'Avancem per haver participat el mes de desembre en un acte d'Esquerra Republicana. Mohedano, però, assegura que encara no té comunicació oficial de la resolució.

 

 

Mohedano, membre del corrent catalanista Avancem, va ser suspès el 20 de gener cautelarment dels seus càrrecs orgànics, entre els quals hi ha la participació en la comissió executiva, després que la direcció del partit portés el cas a la comissió. A banda de militar al PSC des del 2009, Mohedano és secretari general del Moviment Laic i Progressista i ocupava el càrrec de secretari de Llibertats Públiques i Drets Civils de la comissió executiva dels socialistes catalans.

La Comissió de Garanties encara té pendent de resoldre els expedients contra Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura, els tres diputats que van trencar la disciplina de vot per demanar que el Parlament sol·licités a l'estat el traspàs de les competències per celebrar una consulta. Elena, Geli i Ventura estan suspesos cautelarment de l'executiva i el Consell Nacional del partit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut