CDC es compromet a convocar un ple per escollir nou alcalde, tan aviat com hi hagi la majoria de suports necessaris.
CDC es compromet a convocar un ple per escollir nou alcalde, tan aviat com hi hagi la majoria de suports necessaris.
Torredembarra

CDC es compromet a convocar un ple per escollir nou alcalde a Torredembarra quan hi hagi prou consens

En un comunicat CDC lamenta l'actitud dels grups de l'oposició al consistori per no buscar el màxim consens i fer un "govern estable"

RedaccióActualitzat

El relleu a l'alcaldia de Torredembarra per un regidor imputat de CiU ha generat sorpresa i indignació en el ple d'aquest dilluns. Pere Font succeeix Daniel Masagué, que està a la presó acusat de presumpta corrupció. Per evitar que un imputat fos alcalde, l'oposició havia avançat contactes per proposar un candidat, però finalment CiU ha fet valer la seva força per posar el seu. I això ha agafat tothom amb el peu canviat.

L'oposició avisa que ja pensa a plantejar una moció de censura, una amenaça que el nou alcalde no veu malament si això ha de servir per trobar el consens que, segons Font, ha fallat en les negociacions entre els partits. El nou alcalde ho deia així:

"Si una moció de censura ha de ser el consens, doncs que ho sigui. Però que s'ajuntin"

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha lamentat l'actitud dels grups de l'oposició a Torredembarra per no buscar el màxim consens per fer un "govern estable" i poder acabar el poc menys d'un any que queda de mandat. El partit ha justificat la presentació de la candidatura de Pere Font per evidenciar "el menyspreu" pel tracte rebut per part d'alguns regidors i també per fer visible la manca de consens entre l'oposició.

En un comunicat, CDC reitera que no es té la voluntat d'ostentar l'alcaldia durant el que queda de mandat i que continuaran treballant per garantir no només que el municipi tingui un alcalde, sinó un "govern estable".

La formació ha recordat que durant els darrers dies ha demanat a tots els partits "amplitud de mires" per discernir entre una imputació i una condemna judicial. CDC es compromet a convocar un ple per escollir nou alcalde, tan aviat com hi hagi la majoria de suports necessaris.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut