Sant Joan Despí

Toni Comín anuncia que no anirà a la candidatura d'ERC a les eleccions europees

En una entrevista al "Telenotícies vespre", de TV3, Comín ha explicat que el principal motiu de la negativa a presentar-se amb Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall és que no volia que algú pensés que podia estar buscant un càrrec. També ha assenyalat que les converses "immillorables" que ha mantingut amb el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, cristal·litzaran en unes conferències conjuntes que faran en les properes setmanes.

RedaccióActualitzat

L'exdiputat del PSC al Parlament i fundador de Socialisme, Catalunya i Llibertat, Toni Comín, no formarà part finalment de la candidatura d'Esquerra Republicana i Nova Esquerra Catalana a les eleccions europees del mes de maig. Comín, que aquesta setmana ha deixat la militància al PSC i estava negociant amb Esquerraha reconegut que "no faltaven raons poderoses per anar a les llistes".

En una entrevista al "Telenotícies vespre" de TV3, Comín ha explicat que el principal motiu de la negativa a presentar-se amb Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall és que no volia que algú pensés que podia estar buscant un càrrec. També ha assenyalat que les converses "immillorables" que ha mantingut amb el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, cristal·litzaran en unes conferències conjuntes que faran en les properes setmanes.

Comín, antic membre de Ciutadans pel Canvi, ha manifestat la "voluntat" de "construir una col·laboracíó amb el conjunt de forces d'esquerres" i que vol que a Catalunya "hi hagi una majoria d'esquerres que pugui governar". Per aconseguir-ho, ha dit, "es necessita un pal de paller", que creu que el PSC "està deixant clarament de ser" amb les seves últimes decisions, i que Esquerra podria ser "si fa un determinat camí".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut