Els cinc Monty Python vius: Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin i Terry Jones. (Foto: Reuters)
Els cinc Monty Python vius: Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin i Terry Jones. (Foto: Reuters)
Londres

Els Monty Python tornen amb un "homenatge prepòstum"

Els mestres de l'humor fan junts un nou espectacle amb 10 "funcions úniques" que tindrà com a colofó el 20 de juliol una transmissió mundial en directe

RedaccióActualitzat

Els mestres de l'humor Monty Python tornen als escenaris i ho fan amb un nou espectacle 30 anys després del seu últim treball junts.

Terry Gilliam, John Cleese, Michael Palin, Eric Idle i Terry Jones, els cinc membres del grup vius en absència del gran Graham Chapman, que va morir de càncer el 1989, van anunciar que aquest juliol tornarien a actuar junts en una única funció.

Després de bromejar durant la roda de premsa amb Mick Jagger, que a través d'un vídeo emès els va recordar que eren tan vells com ell, els Monty Python van explicar que volien fer-se un "homenatge prepòstum".

Però davant l'allau de compradors, "la funció única" es va ampliar a 10, amb un final espetarrant, el 20 de juliol, en què es farà una transmissió mundial en directe.

Els reis de l'humor de l'absurd asseguren que mantenen intacta la química que els va fer famosos als seixanta i que mostraran gags inèdits i reelaborats, com per exemple, un ideat per a la pel·lícula "El sentit de la vida", l'última que van fer plegats i que van estrenar als EUA el 1983.

43 segons i "sold out"

Els pares de pel·lícules com "La vida de Brian" o de sèries com "Hotel Fawlty" van trigar només 43,5 segons a esgotar les entrades per a la primera funció. El quintet actuarà a l'O2 de Londres, amb capacitat per a 20.000 persones. "A la nostra edat, la gent compra l'entrada perquè els agrades", va apuntar Cleese sobre la raó d'aquest nou èxit.

"Volem dir adéu públicament en un espectacle mundial, perquè no tindrem una altra oportunitat", va afegir.

Sales de cinema a Barcelona

Després de l'anunci del retorn dels Monty Python ja hi ha tres sales de cinema de Barcelona que han confirmat que oferiran la transmissió en directe de l'espectacle dels humoristes el pròxim 20 de juliol a les 20 hores. Són Cinesa Diagonal Mar, que ja ha posat les entrades a la venda, Bosque Multicines del grup Balañà i el cinema Arenas de Barcelona.

Anar al contingut